Curs de legislatie medicală susținut de Maestrul Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța

Vă invităm la noul curs de LEGISLAȚIE MEDICALĂ intitulat „Perspective de înțelegere a consecințelor legale ce derivă din malpraxisul medical. Drepturi și obligații conferite de lege participanților activi și pasivi la actul medical”.

Cursul este susținut de Maestru Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța.

Aceste curs este recomandat cadrelor medicale, personalului ce lucrează în ramura de servicii medicale, dar și profesioniștilor din domeniul legislativ / juridic (avocați, juriști, s.a) și tuturor celor interesați.

Cursul este recomandat tuturor celor interesați de acest subiect, care doresc să ia cunoștință de astfel de situații juridice de actualitate și rar dezbătute știintific până acum.

Tematica cursului:

Răspunderea civilă a personalului medical.

Răspunderea civilă a furnizorilor de servicii de sănătate.

Acordul pacientului informat.

Obligativitatea asigurării asistenței medicale.

Asigurarea obligatorie de răspundere civilă profesională pentru medici, farmaciști și alte persoane din domeniul asistenței medicale.

Procedura de stabilire a cazurilor de răspundere civilă profesională pentru medici, farmaciști și alte persoane din domeniul asistenței medicale.

Concluzii și efecte finale ale temelor discutate.

Organizam aceste cursuri periodic dar si la cerere pentru grupuri. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0771.430.955.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI