Alăturați-vă Grupului Avocaților de Succes!

Dragii mei prieteni colegi si colege!

O parte dintre voi stiti ca am constituit „GRUPUL AVOCATILOR DE SUCCES„…si in prezent sunteti membri activi ai acestui Grup, destinat doar avocatilor. Va Invit cu drag, pe toti cei care sunteti avocati, sa va inscrieti in acest Grup al carui Administrator sunt! Scopul constituirii acestui Grup este cel trecut in Regulament. Pentru mine, toti colegii nostri sunt „Avocati de Succes” iar denumirea data grupului nu conditioneaza avocatii de un anumit Statut socio-profesional. Va astept sa luptam impreuna pentru mai binele nostru si al avocaturii, in general, prin Idei, Programe si Initiative viitoare! Conditia este de a fi Avocat si nu altceva. Ca o prima conditie, insa nu exclusiva, este aceea de a fi Avocat in Baroul Bucuresti. Mentionez ca si colegii avocati din tara, sunt bineveniti in „Grupul Avocatilor de Succes”!

Va imbratisez colegial cu drag!

*Regulament – Grupul AVOCAȚILOR DE SUCCES:

Acest grup a fost creat pentru a facilita comunicarea între profesioniștii din AVOCATURĂ. În acest grup vor fi incluși doar AVOCAȚI. Singura persoană care este administrator al acestui grup fără a fi avocat este Alice Piperea. Este o unică regulă specială aprobată de ambii administratori.

Vă rugăm să postați doar subiecte din DOMENIUL AVOCATURII. Orice postare care nu are legătură cu acest domeniu va fi ștearsă/neaprobată, iar utilizatorul respectiv va fi scos din grup după atenționarea sa cu privire la abaterea respectivă.

În acest grup:
-poți posta noutăți/curiozități din domeniul avocaturii;
-poti posta cereri și oferte de căutări referitoare la viitoare colaborări între avocați;
-poți deschide discuții referitoare la subiectele ce vizează acest domeniu.

Postările trebuie făcute în așa fel încât:
-să utilizezi un limbaj decent; postările cu limbaj vulgar nu vor fi aprobate și utilizatorii respectivi vor fi scoși din grup, dacă nu își prezintă scuze față de colegii jigniți;
-să nu aduci injurii colegilor, să nu intri în polemici, să nu faci publicitate negativă, să nu denigrezi avocatura și colegii.

Observație:
Administratorii își asumă dreptul de a modifica regulamentul și de a introduce reguli noi în măsura în care este necesar.
Administratorii au putere de decizie deplină asupra postărilor care sunt aprobate, persoanelor blocate sau față de accesul noilor membri.
Administratorii au putere de decizie deplină privind blocare colegilor care postează situații care aduc atingere colegilor și profesiei de avocat.